Kan jeg få mit eget design på min webside?

Du kan nemt oprette helt unikt designs, ved at tilpasse følgende aspekter af din webside:

• Design skabelon
  • Layout
  • Farver
  • Billeder
  • Skrifttyper

Avancerede brugere kan foretage yderligere justeringer ved at skrive tilpasset HTML-, CSS- og JavaScript-kode, som kan inkluderes i HOVED- eller KROPS-sektionen på dine websider.

I nogle tilfælde kan mindre ikke-standardiserede tilpasninger af websidedesign også foretages af Mozellos personale efter anmodning, dog kan en sådan service medføre ekstra omkostninger.

Du bedes kontakte os for mere information.