« Tilbage

Hvad er høj tilgængelighed?

I modsætning til andre udbydere, som normalt kun tilbyder standard tilgængelighed, tilbyder Mozello høj tilgængelighed.

Standard tilgængelighed

99 % af almindelige hjemmesider er hostet på et enkelt sted, hvilket betyder, at i tilfælde af et teknisk problem, er hjemmesiden nede, mens problemet løses.

Høj tilgængelighed (tilbydes af Mozello)

Høj tilgængelighed betyder, at din hjemmeside lagres samtidigt på flere servere på flere datacentre. Hvis den primære server eller datacenter har tekniske problemer, så skifter Mozello til et sekundært datacenter, og din hjemmeside fortsætter med at fungere.

Hvis dit domæne blev købt via Mozello, så bruger du allerede denne funktion. Hvis dit domænenavn blev købt et andet sted, så skal du sikre dig, at dine DNS-indstillinger indeholder en CNAME-post, der linker dit www underdomæne til web.mozello.com for høj tilgængelighed.

« Tilbage