« Tilbage

Hvordan bruger jeg et domæne købt et andet sted?

For at bruge et domæne købt et andet sted:

1. Få Premium-abonnement
  2. I din Mozello-konto, klik på Indstillinger > Domæner/adresse og Tilføj domæne, jeg allerede ejer
  3. Peg dit domænenavn mod Mozello-servere

Pege domænenavn mod Mozello-servere

Hvis du har købt dit domænenavn hos et andet selskab, skal du pege domænenavnet mod Mozello-servere.

Du skal logge ind på dit domænenavns kontrolpanel, og tilføje følgende DNS-poster til domæneindstillinger (erstat yourdomain.com med dit faktiske domænenavn):

• CNAME -post for www.yourdomain.com, der peger mod web.mozello.com
  • A -post for yourdomain.com, der peger mod 52.16.206.81 *

* Type A-posten er kun til omdirigering af ikke-www domæner. Brug aldrig denne IP-adresse til dit domæne, fordi din hjemmeside er hostet på web.mozello.com.

Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, skal du kontakte teknisk support i det firma, hvor du har registreret dit domænenavn, og bede dem om at gøre ovenstående ændringer for dig.

Relaterede emner

« Tilbage