« Tilbage

Hvordan overvåger jeg min hjemmesides statistikker?

Du kan bruge Google Analytics til at overvåge trafik på din website. Google Analytics er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges til at samle og analysere website statistik.

For at bruge Google Analytics med Mozello:

1. Gå til Google Analytics, og opret en konto.
  2. I din Google Analytics-konto, find og kopier sporings-id.
  3. Log på din Mozello-konto.
  4. Klik på Indstillinger > Generelle indstillinger.
  5. I feltet Google Analytics sporings-id, indsæt din Google Analytics sporings-id.
  6. Gem ændringer.
  7. Du vil derefter kunne overvåge din statistik fra din Google Analytics-konto. Bemærk, at det kan tage et par dage før du ser nogen statistik i din Google Analytics-konto.

« Tilbage