« Tilbage

Hvordan får jeg min hjemmeside på Google?

Når du har valgt den endelige website-adresse og tilføjet dit indhold, er din hjemmeside klar til at blive inkluderet i Google og andre søgemaskiner.

Ingen person tilføjer hjemmesider til Google eller andre søgemaskiner. Det er søgemaskiner, der finder og tilføjer dem søgeindekset. Sådan fungerer det: søgemaskiner besøger regelmæssigt de sider, de allerede kender, og de kigger efter links til nye og uopdagede hjemmesider. Når en ny hjemmeside registreres, bliver den behandlet og tilføjet søgeindekset.

Hvis din hjemmeside skal findes og indekseres af søgemaskiner, skal du gøre et af følgende:

Send din hjemmeside til søgemaskiner

Når din hjemmeside er oprettet, skal du fortælle søgemaskiner, at den findes. Den hurtigste måde er ved at sende hjemmesiden direkte til de største søgemaskiner.

Når du har indsendt din hjemmeside til søgemaskiner, kan det tage fra en uge til en måned for søgemaskiner at gennemgå og indeksere dit website. Dette er normalt og bør forventes. Når din hjemmeside er indekseret, er der heller ingen garanti for, at Google eller andre søgemaskiner vil placere dig meget højt i søgeresultaterne. Men fortvivl ikke, der er mange ting, du kan gøre for at forbedre dine resultater.

Hvis et link til din hjemmeside er til stede på et andet websted, der allerede er indekseret af søgemaskinen, så vil din hjemmeside efter nogle dage eller uger blive samlet op og indekseret. Her er nogle steder, hvor du kan offentliggøre dit link:

  • Veletablerede websteder af dine venner eller partnere
  • Dine andre hjemmesider, der allerede indgår i søgeindekset
  • Dine profiler på sociale medier
  • Fora og debatsider

Relaterede emner

« Tilbage