Hvordan kan jeg aktivere HTTPS (SSL) for min webside?

En HTTPS (SSL)-forbindelse kan aktiveres for en Mozello-webside, ved hjælp af en gratis tjeneste tilbudt af vores partner Cloudflare. Takket være integration med Cloudflare, kan Mozello-kunder aktivere HTTPS-forbindelse gratis og uden nogen manuel konfiguration eller køb af et SSL-certifikat.

Sådan aktiveres Cloudflare HTTPS-tjeneste:

1. Log ind på din websides konto.
  2. Klik på Indstillinger > Generelle indstillinger og Sikkerhed og Aktiver Cloudflare og HTTPS.

Hvis du bruger et domænenavn, der blev registreret hos en anden udbyder, så bliver du nødt til at tage et ekstra trin og konfigurere dit domænenavn ved at ændre dets NS-optegnelser hos din domæneudbyder i henhold til instruktionerne på skærmen.

Undtagelser

• Websteder, der kører under Mozello-underdomæne (f.eks. mywebsite.mozello.com), understøtter som standard HTTPS-forbindelse.
  • Hvis du bruger flere domænenavne til den samme webside, skal du muligvis kontakte os for at aktivere denne funktion.

Hvis du har yderligere spørgsmål om HTTPS, bedes du kontakte os.