Hvordan opretter jeg en e-mail-adresse med mit domæne?

Mozello omfatter ikke e-mail-tjenesten, men du kan bruge en af de tilgængelige specialiserede e-mail-tjenester:

Zoho Mail Gratis og betalingstjenester
Inbox.eu Kun betalingstjeneste (fra €9.99 /år)
Gmail Kun betalingstjeneste
Outlook.com Kun betalingstjeneste

Når du tilmelder dig en af disse tjenester, skal dit domænenavn konfigureres for at e-mail-tjenesten kan fungere.

Hvis domænet blev købt gennem Mozello, skal du blot kontakte vores teknisk support, og fortælle, hvilken tjeneste du har valgt. Vores medarbejdere vil konfigurere domænet for dig.

Hvis du bruger dit eget domænenavn, der blev købt separat et andet sted, skal du følge instruktionerne fra e-mail-udbyderen og konfigurere domænet selv. Vi kan kun hjælpe dig med et råd.

Relaterede emner